Gjenbruk av ting som ligger og slenger

Det er planleggingsdag. Jeg går rundt og pønsker på hva jeg kan finne på. (Jeg gjorde egentlig ikke det i dag, men jeg må jo gjøre historien litt spennende.)
Det ligger noen plater x-finer ute i hagestuen. De kan brukes til noe. Kanskje? Hmmm. Jeg har også 2 trekasser liggende. De var egentlig søppel. Noen koste seg med litt champis, og emballasjen ble liggende. (Jeg er for å hive søppel altså, men hvis noe kan brukes vil jeg helst ikke hive det.) Det kan føles som en velsignelse eller det helt motsatte. Det er jo ikke så kult å samle på skrot, ikke for alle i husholdningen. Men anyways. Her er det noen rester, vi er i gang med å lage noe til minsten:


Hmm, hva kan dette bli? Vi ser jo at det er noe, men hva blir det?
For å si det sånn, det blir noe enkelt!


Når jeg finner på å lage noe, er datteren min snar til å spørre om hun kan få hjelpe til.
Disse stundene er fine. Hun og jeg er nokså like der. Elsker å lage noe. Prøve ut ting. 
Hun ser på meg mens jeg pusser hjørnene på treplaten. "Mamma om du kose deg nå?" Jeg regner med hun så det. Kanskje det var det überengasjerte blikket i øynene mine, eller mine velutøvde slipemooves. Kanskje det bare var smilet om munnen.


Du får se mer ettersom arbeidet skrider frem.

Ha en riktig fin helg!
PS: Du kan vinne en utrolig bra inbygningskomfyr på bloggen min nå. Se HER.

Etiketter: , ,