Mr Hardy har trukket vinner av inbygningsovnen

Da var tiden inne for å røpe hvem som vant inbygningsovnen fra Gorenje!

Jeg ga oppgaven til min kloke mann, jeg syntes det var en smule vanskelig å gjøre det selv. Jeg leste opp alle kommentarene og ønskene deres, uten å lese opp navn. Vi satt igjen med 3-4 favoritter han plukket ut til slutt. Og jeg var helt enig.
Det vanskeligste var å velge mellom disse siste. Vi kjenner oss igjen i flere tilfeller, og jeg skulle ønske alle vant denne flotte ovnen! Men en måtte bli vinneren, selv om flere fortjente den!


Og vinneren er.....

synnisMin bror med familie kommer tilbake til Norge i november etter å ha jobbet i 5 1/2 år i ett u-land! De har gjort så mye godt for så mange, og hadde så fortjent en slik overraskelse! Samt det hadde passet godt når de må pusse opp ett eldre hus de har kjøpt!

Gratulerer så mye "synnis"!
Eller skal jeg si gratulerer til broren din? :)
Vi håper han og familien får mye av gleden denne ovnen vil gi, og syns og han fortjener den.

Kan du sende meg mer info på mail "synnis"?

manuelahardy @ gmail.com

Ha en fin kveld allesammen!

Manuela


Etiketter: , ,