Ta vare på minnene!

I det siste har jeg tenkt: Jeg må lage fotobøker. Hvem vet, plutselig mister jeg en del bilder, sletter de ved en feil eller glemmer de bort. Vi ser svært sjeldent på bildene på macen. Derfor har jeg bestemt meg for å lage fotobøker av ferier og etterhvert også en for hvert barn.


Vi begynte med å lage et lite album fra en sommerferie i Sveits. Den ble litt liten, fin men liten. Fra sommerferiene ønsker jeg større bøker, så fra Italiaferien bestilte vi en stor en, ca 30cm bred.


Her er det mange gode minner, bl a fra da vi var i San Giminano og fikk smakt på verdens beste is.


Og da vi besøkte denne fine olivengården utenfor Firenze...


Jeg valgte fotobøker med "lay flat" brett i midten. De gjør at arkene ikke bøyer seg så mye, dermed blir det heller ikke for mye gjenskinn på bildene.


Bildene er også matte og med en laminert overflate som gjør at de holder lenger.


Så var jeg i gang med USA ferie nr 1. Neste blir USAA ferie nr 2 som vi tok mens jeg enda hadde permisjon.

Dette er en veldig fin aktivitet om høsten. Det som tar lengst tid er å sortere og redigere bildene. Jeg har laget en mappe med utvalgte bilder fra hver ferie. Når bildene er klare legger jeg inn bildene i SmartPhoto. Som regel bruker jeg en enkel layout og at bildene fylles inn automatisk. Deretter justerer jeg det jeg mener var rart. Enkelt og greit!

Jeg er fornøyd med kvaliteten, og ettersom jeg har bestilt der selv etter sponset innlegg, er det et godt tegn på kvalitet :)

*Innlegg i samarbei med SmartPhoto*


Etiketter: , , ,