Bestill julekortene hos SmartPhoto!

*Innlegg i samarbeid med SmartPhoto*

I år som i fjor har jeg bestilt julekort hos SmartPhoto. Først og fremst fordi jeg er fornøyd med kvaliteten, og fordi de ofte har gode tilbud. Jeg har bestilt noen kort med litt skimmer i papiret, syns det passer godt i julen :)


Julekortene kom i løpet av noen dager, jeg bestilte også noen fotogaver. Disse tok noen ekstra dager, derfor er det lurt å bestille nå!
Heldigvis sender de tingene etterhvert som de blir klare.


Som du ser har vi bestilt noen kvadratiske kort. Liker dette formatet. Var litt tidlig ute med å ta bilder i år, de ble ikke så julete. Jeg syns ikke det gjør noe. Det gjør heller ikke noe at ikke vi fikk med mannen min og meg ;)


Det er litt pinlig, men jeg har allerede begynt med julebaksten. I boksen ligger det sveitsiske "Mailänderli". Det som er dumt med det er at de forsvinner før desember og jeg må lage ny lading. Eller jeg kan sende disse som førjulshilsen til min mormor i Sveits. Fikk laget en kakeboks med bilde av barna. En fin gave som varer lenger :) Bildet på boksen tåler også en del. 


Det er litt vanskelig å se, men kortene skimrer litt når man holder dem mot lyset.


Jeg bestilte også etiketter til flasker, men her har jeg brukt det på en stor krukke. Fint å gi bort hjemmelaget juleknask i. Dette er en hyggelig gave til de ansatte i gutten min sin avdeling i barnehagen. Disse etikettene er noe billigere enn metallboksen. 

Ha en riktig fin helg!

Klikk HER for å komme til SmartPhoto sin nettside.


Manuela

Etiketter: ,