Tester ut ny streaming for barna

I en stund fremover skal jeg teste en ny streamingtjeneste fra SF-Norge som heter SF Kids Play.

Vi har 3 barn i hus og særlig minstemann liker å se litt barne-tv på nettbrettet eller via streaming, eller strømming som det heter på gammalnorsk. Jeg syntes det hørtes ut som en god idé å teste ut SF-Norge sin nye strømmetjeneste, here we go!

 

Lionel på 3 og jeg har allerede sjekket ut litt av innholdet og fant noen av favorittseriene hans som: Thomas og vennene hans, Peppa Gris, Tøfferud, Elias og Rorri Racerbil. En positiv overraskelse var at det befant seg noen nostalgiske godbiter innimellom radene da jeg skrollet nedover det alfabetiske registeret.


Husker du Marikken eller Alle vi barna i Bakkebygrenda? Sistnevnte er en av mine barndomsfavoritter. Astrid Lindgrens verden er godt representert her med blant annet Pippi Langstrømpe og Brødrene Løvehjerte, noe som gjør at jeg har enda mer lyst til å se film sammen med barna. Når vi først snakker om nostalgi, Det var en gang- serien finner du også her :)


Ettersom det er fort gjort at småtassene sitter litt for lenge med nettbrett eller lignende, har SF-Norge gjort det enkelt for foreldrene å styre maks-tiden på fornøyelsene. Ikke dumt, synes jeg.

Men nå skal jeg ikke fortelle for mye om dette tilbudet. Vi skal teste det enda bedre ut, noe jeg ser fram til. Og om en stund skal jeg dele våre erfaringer med deg!

Dersom du ble nysgjerrig allerede nå, kan du teste ut tjenesten en måned gratis, les mer HER.Hei så lenge!

Manuela
PS: Ønsker du å motta mail om nye innlegg?
Fyll ut skjemaet!


Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Etiketter: , ,